KEVYT JA PIENIKOKOINEN KUORMAAJA YKSITYISKÄYTTÖÖN

OMINAISUUDET OIKEASSA SUHTEESSA

Avant 220 on edullisin Avantin runko-ohjattu kuormaaja. Avant 200-sarjan kuormaajien  maksiminopeus on 10 km/h.

Pienestä koosta ja keveydestä huolimatta 200-sarjan nostokyky on varteenotettava, noin 50% koneen omapainosta.  Avant 200-sarjan kuormaaja on erinomainen pihanhoitoon ja pienempiin pihanrakennusprojekteihin. Pienen kokonsa vuoksi se ei myöskään vaadi suurta säilytystilaa ja on helppo kuljettaa esimerkiksi kodin ja mökin välillä. 

MONIPUOLISUUS

Avant 200-sarjan pieni koko ja helppo hallittavuus tekevät koneesta todella monipuolisen peruskoneen moneen eri käyttötarkoitukseen ja –kohteeseen. Koneessa on riittävästi potkua, joka takaa tehokkaan ympäri vuotisen työskentelyn. Koneen sopiva koko ja helppo hallittavuus korostuvat varsinkin silloin kun koneella on useita, ei niin kokeneita, käyttäjiä. Työskentelyturvallisuus on huippuluokkaa, ROPS-turvaohjaamo on kuormaajan vakiovaruste. Koneen huoltokohteet ovat helposti saatavilla ja koneen ylläpitäminen on helppoa.

MUKAVUUS

Työskentely Avant 200-sarjalla on helppoa ja huoletonta. Työskentelymukavuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota ja työlaitteita kehitetty yksityiskäyttöasiakkaiden tarpeita silmällä pitäen. Kuormaaja lisää pihatöiden tehokkuutta ja säästää aikaa. Avantilla työskentely on perheen yhteistä aikaa, pihatalkoot helpottuvat ja hyväntuulinen henki oman pihan pihahommissa säilyy.