KETTERÄ JA KOMPAKTI

KÄÄNTYY PAIKALLAAN

Avant 300-sarja on ohjaustavaltaan liukuohjattu, joka tarkoittaa, että se kääntyy paikallaan ja on erittäin ketterä ahtaissa tiloissa. Ketteryytensä ansiosta se on hyvin suosittu kone erityisesti tietyissä maatalouden kohteissa, joissa tämä kone on ainoa tapa koneellistaa raskasta käsityötä.

ERITTÄIN KOMPAKTI RAKENNE

Avant 300-sarja on ulkomitoiltaan Avantin pienin mallisarja. Pienet ulkomitat yhdistettynä erittäin hyvään kääntyvyyteen mahdollistaa usein jopa kääntymisen karjan ruokintapöydällä, joten kuljettaja voi ajaa aina eteenpäin koneella eikä pitkiä peruutusmatkoja tule.

KESTÄVÄ JA KOETELTU RAKENNE

Avant 300-sarja on Avantin ensimmäinen kuormaajasarja ja se on esitelty ensimuodossaan jo 90-luvun alkupuolella. Koneita on koeteltu vuosien mittaan hyvin erilaisissa ympäristöissä ja sitä käytetään usein kompaktien ulkomittojensa vuoksi hyvin rankoissa olosuhteissa. Raskaista töistä huolimatta kone on selviytynyt vuosi toisen jälkeen ja vieläkin monet 90-luvun alkupuolella valmistetut kuormaajat ovat päivittäisessä käytössä. Nykyinen 300-sarja sisältää tietotaitoa ja ymmärtämystä koneesta yli 20 vuoden ajalta, joka varmistaa koneen käytettävyyden ja luotettavuuden.