TALOUDELLISUUS

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avantin yli 190 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

700_properties_economy_one_machine_many_purposes.jpg

EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Sähkömoottoreilla varustetun akkukäyttöisen e-sarjan käyttö- ja huoltokustannukset ovat erittäin alhaiset. Polttoainekustannuksia ei ole, eivätkä sähkömoottorit tarvitse huoltoa ja suodattimien/öljyn vaihtoa. Sisäänrakennetun akkulaturin ansiosta e-sarjaa voi ladata kaikkialla, missä on 230V/10A-sähköliitäntä. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE

Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. E-sarjan akkupaketti ja sähköjärjestelmä ovat käytännössä huoltovapaita, ja hydrauliikkajärjestelmässä on vain paluusuodatin. Tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE

Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta. 

700_properties_economy_compact_strong_structure.jpg